• Doosje_Assurantieadvies_verzekeren0_

Bedrijfsrisico’s verzekeren

Groot genoeg om u professioneel van dienst te zijn en klein genoeg om u persoonlijk te kennen

Als partnerkantoor van de noordelijk koepelorganisatie FGD Diensten en FGD Assuradeuren ben ik in staat om een persoonlijk en onafhankelijk advies te geven in combinatie met aantrekkelijke verzekeringsproducten, snelheid, efficiëntie en de zekerheidsgarantie van FGD.

  •   Persoonlijk en onafhankelijk advies
  •   Aantrekkelijke assurantieproducten en polissen
  •  Een goede afhandeling bij elke vorm van schade

Voorafgaand aan een eerlijk en onafhankelijk advies over uw bedrijfsrisico’s, verdiep ik me in alle aspecten van het bedrijf en in u als ondernemer. Samen brengen we de bedrijfsrisico’s in kaart en kijken we wat uw bedrijf nodig heeft. Van preventieve maatregelen tot het bewust zelf risico’s nemen en indien nodig verzekeren. Door kennis van uw onderneming bied ik persoonlijke oplossingen en verzekeringen op maat. Begeleiding in geval van schade en een vlotte en deskundige afhandeling is hierbij vanzelfsprekend

Doosje Assurantieadvies werkt samen met FGD Diensten en FGD Assuradeuren. FGD Diensten beschikt over agentschappen van meer dan vijftien verzekeraars, terwijl aan FGD Assuradeuren door een vijftal verzekeraars volmacht is verleend. FGD Assuradeuren heeft zelf verschillende verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Omdat FGD over volmachten beschikt, kan zij de verzekeringsaanvragen zelf behandelen, accepteren en verwerken. Ook een schade wordt volledig door FGD zelf behandeld en afgewikkeld. Vanwege deze voordelen zal Doosje Assurantieadvies, wanneer dat voor u passend is, vaak kiezen voor een volmachtproduct van FGD Assuradeuren.

Gecertificeerd adviseur

Harry Doosje is gecertificeerd Registeradviseur in Assurantiën (zie www.raia.nl). Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

logo_RAiA KiFiD_logo

Kantoor

Spreekt deze manier van werken u aan?

Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Harry Doosje
   06 – 52 66 27 26
   h.doosje@doosjeassurantieadvies.nl

» Dienstenwijzer
» Algemene voorwaarden
» Privacyreglement